Tervetuloa ylioppilasjuhliin – YLIOPPILAAN MUISTILISTA

Ylioppilasjuhlan lakkiaisten harjoitus on perjantaina 2.6. kello 14.00 – 15.30 Hatanpään koulun liikuntasalissa

Tilaisuudessa harjoittelemme juhlan seremonioita ja istumajärjestystä.

Läsnäolo on kaikille pakollinen. Tarvittaessa näytä tämä ohje työnantajallesi.

Ota ylioppilaslakkisi harjoitukseen mukaan. Lakin sisäpuolelle on kirjoitettava ylioppilaan nimi. Huomaathan, että yo-lakkisi jää liikuntasaliin jo perjantain harjoituksessa.

Ylioppilasjuhlan ohjelmaharjoitus on perjantaina 2.6. kello 12 alkaen liikuntasalissa. Kaikkien, jotka esiintyvät ylioppilasjuhlassa, tulee olla paikalla.

Ylioppilasjuhla on lauantaina 3.5. kello 10.00 alkaen liikuntasalissa

Juhla alkaa kello 10 kevään ylioppilaiden sisäänmarssilla, jota varten kaikkien kevään ylioppilaiden on kokoonnuttava jo kello 9.30 liikuntasalin pukuhuoneisiin.

• Älä jätä pukuhuoneisiin mitään arvotavaraa.

Liikuntasaliin mahtuu hyvin yleisöä, kaikki läheisesi ovat tervetulleita.

• Parkkeeraamiseen kannattaa varata aikaa.

Juhla päättyy noin kello 11.30.

• Muista ottaa lähtiessäsi mukaan sinulle osoitetut kukat ja muut sinulle osoitetut muistamiset.

Muistettavaa kevään ylioppilaalle

• Syksyn 2017 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen on wilman toiminnon kautta mahdollista vielä keskiviikkona 24.5. Tämän jälkeen tiedustelut asiasta koulusihteeri Minna Laineelta. Ylioppilaskirjoitusten osallistumismaksut laskutetaan kesän aikana.
  • Muista palauttaa lukion musiikkitilojen ja punttisalin avainlukijat, kirjaston kirjat ja mahdollinen hissiavaimesi viimeistään keskiviikkona 31.5.

Tervetuloa! Tapaamisiin juhlissa!

Lue myös Kevään 2017 uudet ylioppilaat – onnea!