SEITSEMÄNTOISTA uutta upeaa ylioppilasta

Hatanpään lukion ylioppilaat syksy 2017

Paljon onnea uusille ylioppilaille! Hatanpään lukiosta valmistuu syksyllä 2017 seiotsemäntoista uutta ylioppilasta. Olemme ylpeitä teistä kaikista!

Joukkoon mahtuu kaksi todellista huipputulosta, kahdella parhaalla ylioppilaallamme on yhteensä kahdeksan parasta Laudatur-arvosanaa, kaksi toiseksi parasta Eximia-arvosanaa ja kolme Magnaa. Muun muassa pitkästä matematiikasta on kirjoitettu yhtä pistettä vaille täydet pisteet, mikä tuo kyseiselle ylioppilaalle mittavan Teknologiateollisuuden stipendin.

Uudet ylioppilaat:

Bukareva Elina
Halme Eetu
Kawicha Tanakid
Lähteenkorva Jere
Leinonen Pyry
Miettinen Heili
Miettinen Juuso
Parkkonen Vera
Pihlajamäki Tomi
Rajanti Saara
Salin Saku
Salo Janita
Sateila Joonatan
Sihvonen Tinja
Sivula Salla
Stenvik Kalle
Tikka Ville

Opiskelijoiden henkilökohtaiset tulokset eli kunkin suoritetun kokeen arvosanat näkyvät wilmassa.

Syksyn 2017 ylioppilasjuhla on tiistaina 5.12. kello 12 alkaen Hatanpään koulun salissa Haapakuja 2. Ylioppilaiden perheenjäsenet ja ystävät, tervetuloa mukaan juhlimaan uusia ylioppilaita. Uusien ylioppilaiden tulee olla paikalla jo kello 11.00, mukana oma ylioppilaslakki nimilapulla varustettuna.

Uutista on päivitetty 4.12. lukiokurssinsa valmiiksi saaneilla ylioppilailla.