”CHALLENGES” valmistautuu Saksan matkaan

Hatanpään lukion Erasmus+ – projekti ”Challenges” valmistautuu Saksassa Neutsrelitzissa pidettävään Erasmus-tapaamiseen 22.-28.4.2018. Tapaamisessa ovat mukana projektin kaikki kumppanit Tanskasta, Latviasta ja Saksasta.

Ennakkotehtävänä on tutustua oman maan pakolaisuuden historiaan ja nykypäivään. Tehtäviin kuuluu valokuvausta ja tarinoita niin suomalaisista kuin maahan muuttaneista perheistä. Ennen matkaa projektin opiskelijat vierailevat Pispalan koululla jututtamassa alakouluikäisiä valmistavan luokan oppilaita. Meillä riittää kielitaitoa haastatella niin suomeksi kuin vaikkapa espanjaksi ja kiinaksi.

Matkalle lähtee seitsemän Hatanpään lukion opiskelijaa ja henkilökunnasta lehtorit Pia Nyman ja Mari Vares.

Lue lisää projektin ”Challenges of Globalization for National Identity and European Integration” aikaisemmista vaiheista.