UUDET YLIOPPILAAT Hatanpään lukiossa syksy 2018

Onnea uusille ylioppilaille! Hatanpään lukiosta valmistuu syksyllä 2018 yksitoista uutta ylioppilasta. Olemme ylpeitä teistä jokaisesta!

Uudet ylioppilaat:

Ambrose Damien
Järventaus Amanda
Kosunen Minna
Kulonpää Alisa
Lairikko Christian
Lylykorpi Lenny
Marstio Helmi
Mäkinen Emma
Repo Mikke
Savolainen Nella
Tontti Elli

Opiskelijoiden henkilökohtaiset tulokset eli kunkin suoritetun kokeen arvosanat näkyvät Wilmassa. Näet kunkin aineen arvosanan ja pisteet avaamalla lomakkeen ”Lukio: Ylioppilaskokeiden tulokset”.

Syksyn 2018 ylioppilasjuhla on keskiviikkona 5.12. kello 12.15 alkaen Hatanpään koulun salissa Haapakuja 2. Samalla juhlistetaan 101-vuotiaan Suomen itsenäisyyttä. Ylioppilaiden perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita mukaan juhlimaan uusia ylioppilaita. Uusien ylioppilaiden tulee olla paikalla jo kello 11.00, mukana oma ylioppilaslakki nimilapulla varustettuna.