HaLu:n viikkotiedote 4.2.-8.2.2019 (viikko 6)

HaLu:n viikkotiedote julkaistaan poikkeuksellisesti www-sivulla, koska wilman käyttökatko jatkuu edelleen perjantaina 1.2. Mukavaa helmikuuta ja alkavaa 4. jaksoa kaikille!!

Viikon HaLu:ttavat
– 3. jakson päättöviikko jatkuu jatkuu ma 4.2. koodi 5 ja ti 5.2. koodi 7.
4. jakso alkaa ke 6.2, hankithan materiaalit ajoissa.
ke 6.2. Kirjoitustaidon preliminäärikoe kello 8.00-14.00 kolmannen kerroksen luokissa 301, 302 ja 304. Kaikki ajoissa paikoilla. Koe tehdään Älyssä.
– Kulttuurimessukurssi starttaa to 7.2. luokassa 301, jolloin suunnitellaan kurssin aikataulua ja sisältöä. Kaikki eri kulttuureista kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita, ja kurssille voi osallistua, vaikka olisi ollut mukana viime vuonnakin. Kulttuurimessut järjestetään ke 13.3. klo 9.45 alkaen mediateekissa
– to 7.2.- pe 8.2. FinAl2.0-hankkeen Pihtiputaan seminaari.
– pe 8.2. seurakunnan päivänavaus
ma 11.2. Ilmoittautuminen 3. jakson uusintoihin ja APUVA:an loppuu
– ti 12.2. rotovi YO-tutkinnon käytännön järjestelyistä Mediateekissä kaikilla abeille ja kevään tutkintoon osallistuville kakkosille. Muiden ROTOVI omassa kotiluokassa.
– ke 13.2 STUK-mittaukset klo 8.30 – 15.00 , lisätiedot Elina Lehdolta. Mittauspaikkana toimiva kuorma-auton entiseen tapaan koulun keittiön sisäänkäynnin puolella.
– ke 13.2. 3-jakson uusinnat koodi 1-4 ja APUVA!
– ti 19.2. 3-jakson uusinnat koodi 5-8 ja APUVA!

Opiskelijakunnan hallitus tiedottaa: Tapahtumatyöryhmä
Nyt starttaa käyntiin tapahtumatyöryhmä, johon on kaikki halulaiset tervetulleita. Tapahtumatyöryhmä suunnittelee, muokkaa ja keksii tapahtumia ja antaa mahdollisuudet niiden toteutukseen. Osallistua voit tulemalla 6.2 klo 16.00 neukkariin ensimmäiseen kokoukseen.
Otamme innolla hallituksen ulkopuolisia opiskelijoita mukaan suunnittelemaan!
Tarkempaa lisäinfoa löydät instagramista @haluopkh

To 14.2. Penkkarit
Opetus kello 9.30 asti lukujärjestyksen mukaan, minkä jälkeen siirrytään kaikki yhdessä kello 9.45 alkavaan Abishow:hun liikuntasaliin. Abishow kestää 10.45. asti.
– Abishown jälkeen abit siivoavat salin ja valmistautuvat ajeluun, ykköset roudaavat musiikin opettajien johdolla salia kuntoon perjantaita varten.
Ruokailu kaikilla kello 11-11.30, ajelun lähtö n. 11.30 pihasta, johon koko koulu kokoontuu saattelemaan Abeja maailmalle. HUOM Ruokailu siis Abit 11.00, muut 11.10.
– Kakkosilla ruokailun ja ajelulle lähdön jälkeen tanssien kenraaliharjoitukset, lisätiedot Mirva Ikolalta.
– Penkkarien ajelun reitti
– Penkkariajelun aikana on oltava turvallisuusasioista huolellinen ja tarkka. Karkit tulee heittää kauas autosta jalankulkuväylälle, ei koskaan autojen eteen eikä taakse eikä ajoradalle auton vasemmalle puolelle. Reunoille kiipeäminen on kiellettyä. Koko päivän aikana noudatetaan ehdotonta päihteettömyyttä.

Kurssien esivalinta lähestyy, esivalintatarjotin on auki 12.2.-19.2.
– Lukiolaiset päättävät, mitä kursseja seuraavana vuonna tarjotaan: kurssitarjotin 2019-2020 kootaan kurssien esivalinnan antamien tietojen pohjalta.
– Ohjeita mm. ROTOVILLA 12.2. ja viikkotiedotteissa, pidä huolta että tiedät missä mennään.
– Valinnat syötetään wilmaan viimeistään ROTOVI:ssa tiistaina 19.2.
– Tarkemmat ohjeet esivalinnasta lukion www-sivulla.

Kevään 2019 YO-tutkinto lähestyy
Ylioppilastutkintolautakunnan ohje kevään 2019 yo-tutkinnon suorittajille tästä linkistä.
Rehtorin pitämä YO-info kaikille ROTOVI:lla ti 12.2. Mediateekissä kello 13.15. Tule paikalle oppimaan tai kertaamaan YO-käytännön asioita:
Miten menetellään sairastapauksissa? Miten eväät pakataan ja mitkä ovat reksin parhaat eväsvinkit? Mitä läppäristä piti tarkistaa ennen YO-koetta?
– Kevään tutkinto alkaa ti 12.3. Äidinkielen tekstitaidon ja S2:n kokeella. Kaikki tutkintopäivät linkistä.
– Kaupungin lukikoulutus pitää uusijoille 4 koulutustilaisuutta tietokoneen käytöstä digitaalisessa yo-koejärjestelmässä. Tilaisuudessa harjoitellaan oman koneen käynnistäminen USB-tikulta yo-koejärjestelmään ja liitetään tietokone koeverkkoon (ethernet-kaapelilla) sekä yo-kokeessa edellytettäviä perustaitoja: ohjeiden ja materiaalien löytämistä, kuvankaappausten ottamista ja liittämistä, aineistojen katselu, vastauskenttien täyttöä jne. Kaikki tilaisuudet ovat samansisältöisiä. Koekäyttötilaisuudet ovat Tammerkosken lukion luokassa A301 (3.krs) ma 18.2. klo 14-16, ke 20.2. klo 14-16, to 21.2. klo 14-16 ja ti 5.3. klo 14-16.