YLIOPPILAAN INFO kevät 2019

Ylioppilasjuhlan lakkiaisten harjoitus on perjantaina 31.5. kello 14.30 – 16.00 Hatanpään koulun liikuntasalissa (Haapakuja 2)

• Tilaisuudessa harjoittelemme juhlan seremonioita ja istumajärjestystä.
  • Läsnäolo on kaikille pakollinen. Tarvittaessa näytä tämä ohje työnantajallesi.
  • Ota ylioppilaslakkisi harjoitukseen mukaan. Lakin sisäpuolelle on kirjoitettava ylioppilaan nimi joko suoraan lakkiin tai lakkiin kiinnitettävään lappuun.
  • Huomaathan, että yo-lakkisi jää liikuntasaliin jo perjantain harjoituksessa.

Ylioppilasjuhlan ohjelmaharjoitus on perjantaina 31.5. kello 12.00 alkaen liikuntasalissa. Kaikkien, jotka esiintyvät ylioppilasjuhlassa, tulee olla paikalla.

Ylioppilasjuhla on lauantaina 1.6. kello 10.00 alkaen Hatanpään koulun liikuntasalissa (Haapakuja 2)

• Juhla alkaa kello 10 kevään ylioppilaiden sisäänmarssilla, jota varten kaikkien kevään ylioppilaiden on kokoonnuttava jo kello 9.30 liikuntasalin pukuhuoneisiin. Älä jätä pukuhuoneisiin mitään arvotavaraa.
  • Liikuntasaliin mahtuu hyvin yleisöä, kaikki läheisesi ovat tervetulleita.
  • Parkkeeraamiseen kannattaa varata aikaa.
  • Juhla päättyy noin kello 11.30.
  • Muista ottaa lähtiessäsi mukaan sinulle osoitetut kukat ja muut sinulle osoitetut muistamiset.
  • Huomaathan todistuksen liitteenä jaettavan ohjeen Idmanin säätiön opintoapurahoista.

Muistettavaa kevään ylioppilaalle

• Syksyn 2019 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen on wilman toiminnon kautta mahdollista vielä perjantaina 24.5. Tämän jälkeen tiedustelut asiasta koulusihteeri Minna Laineelta. Ylioppilaskirjoitusten osallistumismaksut laskutetaan kesän aikana.
  • Muista palauttaa lukion musiikkitilojen ja punttisalin avainlukijat, kirjaston kirjat ja mahdollinen hissiavaimesi viimeistään tiistaina 28.5.

Lähes kaikki stipendit maksetaan stipendien saajien pankkitileille

• Lähes kaikki kevään 2019 myönnettävät stipendit maksetaan juhlan jälkeen stipendin saajan pankkitilille. Taustalla on Tampereen kaupungin linjaus pyrkiä välttämään käteisen rahan käsittelyä. Stipendien saajat saavat juhlassa todistuksen mukana ohjeen siitä, miten oma pankkitili ilmoitetaan koulusihteerille juhlan jälkeisellä viikolla. Uusien opiskelijoiden pankkitilitiedot keräämme jo opiskelun alussa opiskelijoiden ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa! Tapaamisiin juhlissa!