HALU:N KESÄTIEDOTE KESÄ 2020, Hyvää kesää kaikille!

Kesän HaLu:ttavat aikataulut:
– Lukion hallinto (koulusihteeri, vahtimestari ja rehtori) palvelee keskiviikkoon 17.6. saakka. Lukion etuovi ja kanslia on 17.6. saakka auki päivittäin kello 10-14.  Kesän jälkeen palaamme töihin taas 1.8. alkaen. 
– Lukioon valittujen uusien opiskelijoiden nimet julkaistaan lukion www-sivulla torstaina 11.6. kello 00.01. Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen on to 11.6, pe 12.6, ja ma 15.6. kello 11-14. Mahdolliset peruutuspaikat täytetään tiistaina 16.6. Uusille opiskelijoille lähetetään ohje ilmoittautumisesta ja lukiopaikan vastaanottamisesta sähköpostitse yhteishakuun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 
– Tutoreita tarvitaan taas apuun ilmoittautumiseen. Tutorien on hyvä olla paikalla aina puoli tuntia ennen ilmoittautumisen alkamista eli kello 10.30. Lähetämme ohjeet suoraan tutoreille wilmassa. Tarjoamme tutoreille lounaan. 

Lukuvuoden 2020-2021 opinto-opas julkaistaan keskiviikkona 3.6. lukion www-sivulla.
– oppikirjojen ja digitaalisen materiaalin lista julkaistaan erillisenä tiedostona. Myös se on saatavilla www-sivulla 3.6. alkaen.
– paperiset versiot opinto-oppaasta jaetaan elokuussa jokaiselle 

Vuoden 2020-2021 kurssitarjotinvalinnat
– HaLu:n tarjotin on jälleen auki valinnoille ja niiden korjaamiselle pari päivää syyslukukauden alkaessa, 11.-12.8. 
– Pääosin kaikkien opiskelijoiden kurssivalinnat on tehty ja lukujärjestykset näkyvät wilmassa. Jos valinnoissa on ongelmia, ei hätää, RO ja opot auttavat. 
– Pienet muutokset tarjottimessa edelleen mahdollisia elokuuhun saakka.

Opiskeluterveydenhuolto on julkaissut oman kesätiedotteensa, tästä linkistä

Lukuvuoden 2019-2020 Vuosikertomus luettavana lukion www-sivulla 
– Upeita kuvia ja hienoja juttuja lukuvuodesta! Tsekkaa moneenko kuvaan olet päässyt 🙂
– Painettu vuosikertomus on jaettu kaikille uusille ylioppilaille ylioppilastutkintotodistuksen kanssa samassa kansiossa. 

Lukuvuoden 2020-2021 Työ- ja loma-ajat sekä jaksorajat tästä linkistä

Syksyn 2020 YO-tutkinto

– YTL:n tiedote syksyn 2020 Ylioppilastutkintoon osallistuville tästä linkistä
– Huomaathan syksyn 2020 tutkinnon muuttuneet koepäivät, tästä linkistä. Reaalin ja A-kielen kirjoituspäivät on jaettu kahtia. 
– Ylioppilaskirjoitusten osallistumismaksut laskutetaan kesän aikana. Kaupungin laskutus on välillä hidasta, älä siis huolestu vaikka laskua ei heti kuuluisi. 

Kiitos päättyneestä lukuvuodesta ja rentouttavaa kesää kaikille!! Lauantain 30.5. Etälakkiaisten tallenteet ovat nähtävillä lukion youtube-kanavalla, linkki.