Hatanpään lukion YLIOPPILAIDEN JUHLA 29.8.2020

Kevään 2020 ylioppilasjuhlaa ei pystytty järjestämään lähijuhlana. Valtakunnallisesti päivä on siirretty lauantaille 29.8.

Hatanpäällä pidämme perinteisenkaltaisen arvokkaan Ylioppilasjuhlan liikuntasalissa kello 10-11.30. Ohjelmassa on mm. keväältä peruuntuneen musikaalin parhaita paloja.

Salimme on suuri ja pystymme järjestämään juhlat turvaetäisyyksiä kunnioittaen ja lähikontakteja välttäen. Emme rajoita juhlaan osallistuvien omaisten määrää vaan kaikki ovat tervetulleita. Sairaana ei voi osallistua. Juhlaan tullessa pestään tai desinfioidaan kädet.

Tiedotteen täydennys Tampereen kaupungin lukiokoulutuksen ohjeen mukaan 28.8: juhlaan 29.8. osallistuville suositellaan maskin käyttöä.

Ylioppilaiden lakkiaisharjoitus on perjantaina 28.8. kello 15. Jos et pääse harjoituksiin, ilmoita siitä apulaisrehtori Tuija Leppäharjulle.

HATANPÄÄN LUKION YLIOPPILAIDEN JUHLA 29.8. 2020

Hatanpään lukion ylioppilaiden kulkue
Gloria (teoksesta Missa Popularis osa 4 säv. Timo Ruottinen)

Musikaalikooste keväältä 2020 Kuriton sukupolvi (Mika Waltari 1936)