Hatanpään lukion UUSI WWW-SIVU on tampere.fi/HALU

Lukion ylläpitäjäkaupunki on linjannut että kaikki lukiot siirtyvät kaupungin tampere.fi – www-sivuston käyttöön.

Uusi sivumme on tampere.fi/hatanpaanlukio ja sille on lyhytosoitteet tampere.fi/halu ja tampere.fi/HALU. Uuden sivuston virallinen rimssu on https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lukiokoulutus/hatanpaan-lukio.html mutta tätä koko litaniaa ei tarvitse käyttää. 

Sivulla olevat asiat on ryhmitelty vähän eri tavalla kuin ennen, koska valikkorakenteet ovat erilaiset, mutta tutut elementit löytyvät. Opiskelijalle-sivulla on opiskeluun liittyvä perusinfo. Hakijalle-sivulla hakijalle jne. Musalla, Mutella ja Luvalla ovat sivunsa, englanninkielinen osio, yhteystiedot, opiskelijakunta…

Uutena osiona uudella sivustolla on pieni artikkkeli Hatanpään lukion historiasta, jossa on jopa uskaltauduttu historian uudellentulkintaan. Emme spoilaa juttua tässä vaan voitte käydä lukemassa ja tarkka lukija huomannee mitä lukion historiasta tulkitaan eri tavalla kuin ennen 🙂 

Vanha sivustomme www.hatanpaanlukio.fi jää ainakin toistaiseksi olemaan olemassa. Se on lukion vanhempainyhdistys ry:n omistuksessa, ja yhdistys päättää sen tulevaisuudesta. Vanhempainyhdistys ry:n info jää vanhalle sivustolle.