Kielet

Vieraat kielet – askelia maailmalle

Hello! God dag! Guten Tag! Bonjour! ¡Hola!

A group discussion in English

Vieraat kielet ovat sijoitus tulevaisuuteen: monipuolinen kielitaito avaa ovia uusiin tuttavuuksiin, harrastuksiin, kansainväliseen opiskelijavaihtoon sekä mielenkiintoisiin työtehtäviin Suomessa ja ulkomailla.

HaLussa opiskelet kieliä lämminhenkisessä ja kannustavassa ympäristössä. Meillä voit suorittaa kaikille lukioille yhteiset valtakunnalliset kielten kurssit, ja lisäksi tarjoamme arvokasta YO-valmennusta abikursseilla. Matkat, opiskelijavaihdot, ulkomaalaiset vierailijat ja muu kansainvälinen toimintamme vievät sinut maailmalle – tai tuovat virkistäviä tuulahduksia maailmalta sinun luoksesi!

Hatanpään lukiossa me tarjoamme sinulle seuraavia kieliä:

• A-englanti
• A-saksa
• B1-ruotsi
• B2-saksa (peruskoulussa alkanut)
• B3-saksa (lukiossa alkava)
• B2-ranska (peruskoulussa alkanut)
• B3-ranska (lukiossa alkava)
• B2-espanja (peruskoulussa alkanut)
• B3-espanja (lukiossa alkava)

Kielten kurssien kurssikuvaukset

Voit myös kasvattaa kielitaitoasi lisää valitsemalla kursseja muista Tampereen kaupungin lukioista.

Tervetuloa iloiseen, monikieliseen joukkoomme!

Terveisin

Hatanpään lukion kieltenopet

You are never too old to set another goal or to dream a new dream.
– C. S. Lewis