Konsertit, esitykset ja tilavuokraus

Esiintyjäpankki, Pulita biisistä -palvelu ja tilavuokraus

Tarvitsetteko musiikki- tai musiikkiteatteriesityksiä esim. syntymäpäiville, pikkujouluihin, erilaisiin juhliin ja tapahtumiin? Voitte tilata lukiomme taitavien opiskelijoiden esityksiä kohtuu hintaan.

Haluatteko muistaa ystävääsi omalla biisillä, joka on tehty juuri häntä varten? Pulita biisistä -tiimimme tekee ystävällesi, yrityksellesi tai yhteisöllesi oman biisin – juuri sellaisen, kuin haluat! Musiikkilukion opiskelijat säveltävät, sanoittavat ja esittävät tilaamasi biisin. Voit esittää toiveita sisällöstä ja musiikkilajista (esim. jazz, pop, rock). Esimerkiksi lukion  opettajat tilasivat taitavilta opiskelijoilta kappaleen läksiäislahjaksi kollegalleen. Korvaus sovitaan tilauskohtaisesti opiskelijoiden kanssa.

Tarvitsetteko tilaa esimerkiksi kokouksen tai tapahtuman järjestämiseen? Hatanpään lukion tilat ovat vuokrattavissa sekä yhteisöille että yksityishenkilöille. Esimerkiksi lukiomme Mediateekki on hyvin varusteltu tila, jossa voitte järjestää esim. kokouksia ja seminaareja.

Yhteyshenkilöt ja yhteystiedot

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tilavuokraus yhteystiedot

Ville Vuorisalmi, rehtori (p. 040 5872849)