Opiskelijakunta

Mikä on opiskelijakunta

Hatanpään lukion opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki Hatanpään lukion opiskelijat. Opiskelijakuntaa edustaa opiskelijoista koostuva opiskelijakunnan hallitus.

Opiskelijakunnan hallitus

Syyskuussa 2019 valittu opiskelijakunnan hallitus on seuraava: Valtteri Mönkö 17D puheenjohtaja, Lassi Kirjalainen 17A varapuheenjohtaja, Aatu Hokkanen 17C sihteeri, Lauri Välimäki 18D varasihteeri, Tilda Tamminen 17D rahastonhoitaja, Aada Dahlman 18C tiedotusvastaava, Jaakko Rantamäki 17C viestintävastaava, Leo Eskelinen 19C viihtyvyysvastaava, Maria Jouppi 19C viihtyvyysvastaava, Aina Järvi 17A yritysyhteistyövastaava, Ron Korhonen 19A yritysyhteistyövastaava, Jeremy Korkiamäki 18C tapahtumavastaava, Joni Lemola 17A viihtyvyysvastaava, Mikko Manninen 17D tapahtumavastaava, Veeti Poutanen 18D tapahtumavastaava.

Opiskelijakunnan hallituksen ohjaavana opettajana toimii Mari Vares.

Kokouksemme

Kokouksiimme saa tulla kuka tahansa auttamaan ja tuomaan uusia näkökulmia. Kokouksissamme vallitsee hyvä yhteishenki ja halu tehdä HaLusta parempi paikka kaikille!

Toimenkuvaamme kuuluu…

Käsittelemme koululle ja etenkin opiskelijoille tärkeitä asioita, järjestämme tapahtumia, pidämme huolta lukiomme yhteishengestä ja viihtyvyydestä ja hoidamme asiat kuntoon, jotta kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla!

Opiskelijakunnan tehtävänä on varmistaa ja edesauttaa sitä, että HaLun kuuluisa yhteishenki pysyy maineensa arvoisena!

Yksilönä voi tehdä paljon, mutta yhteisönä enemmän!

Runo

Jäseniä on hallituksessa kuusitoista,
Eikä meissä pesi yhtään loista.

Olemme kaikki varsin erilaisia
Ja projektimme hyödyttävät HaLulaisia.

Teemme HaLusta viihtyisän paikan,
– on hyvä olla oppilaan ja maikan.

Rantsunkin tilat on vihdoinkin käytössä,
Vaikkei remontti käynytkään yhdessä yössä

Silmiä hivelee nykyaikainen ilme – miten ihmeessä?
Rantsuhan oli ihan romahtamispisteessä?!

HA-LU omistaa myös viihteellisen puolen,
Sillä ME pidämme siitä huolen:

On juhlaa ja tapahtumaa jos jonkinmoista,
Jos joku jää pois, – voi sääli poloista!

Kokouksetkin sujuu rennossa hengessä,
Ja kuka vaan voi olla mukana meiningissä!

Joskus PJ:n ääni murahtaa,
Jos meno levottomaksi meinaa hurahtaa.

Me Ha-Lulaiset toisia kunnioitamme
ja HaLusta entistä halutumman haluamme!