Terveydenhoito

Opiskeluterveydenhuollon tiedote lukuvuodelle 2019-2020

Hatanpään lukion terveydenhoitajana toimii Nea Koskela, puhelinnumero on 0406390785, viestiä wilman kautta tai sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Terveydenhoitajan palvelut tarjotaan keskitetyssä Tullinkulman toimipisteessä (Hammareninkatu 7), 2 ja 4. kerros.  Siellä on myös lääkärin vastaanotto. Tullinkulman toimipisteen (Hammareninkatu 7) ajanvarauksen ja neuvonnan yhteystiedot ovat (ma-to 8.15-14 ja pe 8.15-13) Tiimi 3: puhelin 040 806 2455 . Ajanvaraus myös sähköisesti opiskeluterveydenhuollon verkkosivulta www.tampere.fi/opiskeluterveys

Torstaisin terveydenhoitaja on paikalla koululla (Haapakuja 2 peruskoulun kiinteistössä).

Tullinkulman toimipisteen (Hammareninkatu 7) muut tiedot ja kartta tästä linkistä

Terveydenhoitaja tarkastaa lukion 1. vuosikurssin opiskelijat, lääkärille ohjataan tarvittaessa.

Lääkäripalvelut ovat maksullisia yli 18-vuotiaille koskien sairaanhoitokäyntejä. Käyntimaksu peritään kolmelta ensimmäiseltä kerralta. Sen jälkeen käynnit ovat maksuttomia kyseisen kalenterivuoden ajan. Lisätietoja saa Tampereen opiskelu-terveydenhuollon internetsivuilta: www.tampere.fi/opiskeluterveys.

Suun terveydenhuolto

Kehotuskirje varata aika lähetetään 17-vuotiaille tamperelaisille nuorille. Ajan voi varata keskitetystä ajanvarauksesta ma – pe klo 8.00 -17.00, numerosta (03) 5657 0100.  Ajan tarkistaminen, siirtäminen ja peruuttaminen sekä ensimmäisen ajan varaaminen suuhygienistille ja kiireellisen hammaslääkäriajan varaaminen on mahdollista myös sähköisen asioinnin kautta. Lisätietoja www.tampere.fi/terveyspalvelut/hammashoito.

Vieraspaikkakuntalaisella opiskelijalla on mahdollisuus käyttää Tampereen kaupungin suun terveydenhuollon palveluja. Hammashoitopalvelujen käyttäjäksi voi ilmoittautua netissä olevalla lomakkeella. Sitä voi myös tilata keskitetystä ajanvarauksesta, puh. (03) 5657 0100. Ajanvaraus on tehtävä itse. Vieraspaikkakuntalaisella opiskelijalla on mahdollisuus käydä hammashoidossa myös omassa kotikunnassaan.